Бившият президент на САЩ  Доналд Тръмп в петък защити антиимигрантските

...
Бившият президент на САЩ  Доналд Тръмп в петък защити антиимигрантските
Коментари Харесай

Тръмп към критиците си: Не съм ученик на Хитлер

Бившият президент на САЩ  Доналд Тръмп в петък отбрани антиимигрантските мнения, които направи по-рано тази седмица , оповестява ABC News. 

Той направи това, откакто критиците му го упрекнаха в последване на расистките настроения към Адолф Хитлер. 

Тръмп им отговори, че " не е възпитаник на Хитлер ".

В радио изявление с Хю Хюит в петък, Тръмп беше запитан за мненията, които направи на скорошен протест в Ню Хемпшир, където сподели, че незаконните имигранти
 Кампанията на Байдън разгласява графика, сравняваща Тръмп с Хитлер
Кампанията на Байдън разгласява графика, сравняваща Тръмп с Хитлер

" Това не е съвпадане ", написа лагерът на Байдън в X

" Първо, не знам нищо за Хитлер. Не съм възпитаник на Хитлер . Никога не съм чел негови произведения, сподели Тръмп на Хюит. Казват, че той е споделил нещо за кръвта. Той също не го е споделил по метода, по който аз го споделих, апропо. Това е доста друг тип изказване. Това, което споделям, когато приказвам за хората, които идват в нашата страната е, че те унищожават страната ни. "

Припомняме, че акцията на президента Джо Байдън разгласява в сряда графика, непосредствено сравняваща някогашния президент Доналд Тръмп с Адолф Хитлер.

Графиката, споделена в обява на X (бившият Туитър), бележи още по-агресивен метод в устрема на акцията на Байдън да обвърже имиджа на Тръмп с нацисткия водач преди началото на общите избори.

Под банера " ТРЪМП ПАПАГАЛСТВА ХИТЛЕР " графиката изброява три цитата от 45-ия президент на Съединени американски щати до тези на Адолф Хитлер.

" Имигрантите " тровят кръвта на страната ни ", гласи един откъс на Тръмп. Под него се чете непълен откъс от Хитлер: " Замърсяването на кръвта " от " низша раса " ще докара до рухването на Германия. "

" Това не е съвпадане ", написа акцията на Байдън в X.

Сравняването на политически конкурент с Хитлер в миналото беше съвсем неразрешено в политическите акции. Но това се трансформира в рутина за акцията Байдън, която отбелязва, че самите историци споделят, че реториката на Тръмп повтаря тази на фашистките водачи.
 Ето по какъв начин Тръмп може да завоюва изборите през 2024 година
Ето по какъв начин Тръмп може да завоюва изборите през 2024 година

Тръмп умее да си играе с американските страхове, по едно и също време подпалвач и пожарникар
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР